• PTO chipper
  • Brush chipper
  • Sabuk kanggo trimmer
  • Tukang kayu
  • Sikat Chipper

Babagan awake dhewe

Sederhana Nanging Beda

YAAHKIEH IS A BRAND TEAM karo 3 SERIES - JONCO, RATEL, BEAT, kang stands for mesin prasaja karo prabédan qualified.Kita ngrancang lan ngasilake mesin sing cocog karo kabutuhan pangguna pungkasan.Tim YAAHKIEH wis darmabakti kanggo riset lan dandan peralatan kanggo menehi hasil karo sampah ijo ing lapangan Taman, Hutan, Agriculture, lan strives kanggo ngirim awet lan gampang-kanggo-nggunakake peralatan kanggo pangguna.Liwat distribusi, OEM, ODM utawa cara liya, kita nampa mitra saka kabeh ndonya, supaya bisa kerja bareng kanggo mesin sing luwih apik, persetujuan pangguna, reputasi merek sing apik.

YAAHKIEH

Apa Yaahkieh

Kita wis adol mesin 'prasaja nanging beda' liwat jaringan mitra wiwit 2014.

Nonton Video

kemitraan karo

kemitraan karo (3)
kemitraan karo (4)
kemitraan karo (6)
kemitraan karo (7)
kemitraan karo (9)
kemitraan karo (12)
kemitraan karo (13)
kemitraan karo (14)